Op zoek naar een motor...

3 januari 2010 - Hanoi, Vietnam

Vanmorgen maar op zoek gegaan naar een andere motor...  :-(

De motor die ik in nederland al had gezien was verkocht maar de verkoper had nog wel een andere... Deze had een zeer zware koppeling, geen voorrem en een een achterrem die als je hem vol intrapte langzaam begon te reageren... Eigelijk een compleet barrel en zeker niet geschikt voor mijn reis.

Vanmorgen nog twee van deze barrels gezien maar gelukkig ook twee barrels die technisch wel in orde lijken. Natuurlijk zijn deze wel wat aan de prijs, dus vandaag op huur basis eerst maar eens uitgeprobeerd in Hanoi city. (Zie de video's, komen z.s.m. online)

Een enorm gekkenhuis hier in het verkeer, van links naar rechts over de weg, richting aangeven niet nodig, door het rood, tegen de richting in, alles is hier mogelijk. Er zijn maar 3 regels in het verkeer.

1) Je bent verantwoordelijk voor alles wat vanaf je schouders gezien voor je gebeurd. Dus gooit een of ander maloot hem voor jou voertuig dan ben jij fout.

2) Rij zoveel mogelijk met de stroom mee, bekijk het als een rivier. Volg de stroming.

3) Geniet !

En dat heb ik gedaan, alles waar ik in nederland mijn rijbewijs voor kwijt zou raken, en dat bevalt me wel. Een beetje mijn rijstijl hier, voel me erg thuis in het verkeer. ;-)

Morgenvroeg eerst 2 daagjes naar "Halong Bay" waar enorme rechte rotspartijen in de zee staan. Deze plek staat op de unesco wereld-erfgoed lijst dus zeker een plaats om niet te missen.

Later !!!

1. anuschka:
    3 januari 2010
    He jongen fijn dat we zo jou een beetje in de gaten kunnen houden.
    geniet ervan.
    kusjes je zusje
  2. david laura &manon:
    3 januari 2010
    hey maat,

zo tehoren heb je het goed naar je zin , super!

ik ben wel benieuwd wat voor een motor je gaat kopen.

geniet er van

Monique, Wla , en club
  4. Han:
    4 januari 2010
    He Dimi,
    Gaaf jongen, geniet er van. Prachtig "Halong Bay" mooie zeiltjes en prachtige uitzichten.En dat verkeer is prachtig toch? je moet alleen niet te veel je neus openhouden maar voor de rest, geniet er van, lekker eten, prachtige natuur, mooie.... etc.
    Groet en tot ziens.
    Han.
  5. Stacey and Ian:
    5 januari 2010
    Hi Dimirty, Hope you are having a great time on your trip. Wish to see you soon here in the states!!! Have a great time Love stacey and Ian and the girls